Voor alle soorten bedrijven en rechtsvormen. Van uitgebreid voor horecazaken, winkels en bouwbedrijven tot beknopt voor bijvoorbeeld freelancers. Wij maken het helder en inzichtelijk voor u, uw bank en de belastingdienst. Het voeren van een gedegen administratie is voor een ondernemer een flinke klus en door de huidige (fiscale-)regelgeving soms haast ondoenlijk. De ondernemer wil graag doen wat hij het beste kan: Ondernemen.

OMNICOM kan kostbare ondernemerstijd vrijmaken door deze administratieve- en fiscale taken (deels) over te nemen tegen een schappelijke prijs. Tegelijkertijd bent u verzekerd van een gedegen advies op momenten dat dit nodig is.

OMNICOM is een administratiekantoor, voornamelijk gericht op het MKB zoals middenstand en andere kleine- tot middelgrote ondernemingen. Zaken als (“dagelijkse”) administratie, tussentijdse cijfers, jaarrekeningen (balans & winst- en verlies) zijn gangbare werkzaamheden.

OMNICOM is een open en alerte organisatie.
Onze gevarieerde administratiepraktijk richt zich met name op (startende) ondernemers en instellingen in het MKB (Midden- en Kleinbedrijf) en particulieren.

OMNICOM behartigt voor de cliënten alle mogelijke financiële en fiscale belangen. Onze werkwijze wordt gekenmerkt door deskundigheid, integriteit en open persoonlijk contact.

Als administratiekantoor verzorgt OMNICOM B.V. complete administraties of ondersteunt relaties daarbij. Klantgerichtheid is daarbij het uitgangspunt.
Het jaarlijkse sluitstuk van uw financiële administratie is uw jaarrekening. Zij bestaat uit een balans, een winst-en-verliesrekening en een toelichting daarop. De jaarrekening geeft inzicht in de resultaten van uw bedrijf. Op basis van deze informatie is een vergelijking mogelijk met voorgaande jaren. Bovendien heeft u de jaarrekening nodig voor onderhandelingen met kredietverstrekkers of leveranciers. Wij kunnen de jaarrekening samenstellen, beoordelen of controleren. De jaarrekening biedt dan een goede uitgangspositie voor de toekomst van uw bedrijf of instelling. U zoekt een deeltijd administrateur? Ook dat is mogelijk. Het komt immers steeds vaker voor dat u als ondernemer wel de nodige administratieve zaken te verwerken heeft maar dat dit bijvoorbeeld voor één of twee dagen of zelfs maar een halve dag werk per week of maand is. OMNICOM kan u op dat gebied (eventueel op locatie) van dienst zijn met uitstekende kennis van zaken en zeer ruime en jarenlange praktijkervaring. U wenst uw boekhouding deels in eigen beheer te verzorgen? Ook dat is mogelijk. Met toch wel enige boekhoudkundige kennis van u en ondersteuning van OMNICOM kunt u uw boekhouding met behulp van uw eigen administratiesoftware voeren of gebruik maken van internetboekhoudingen van Exact Online® Periodieke (electronische) uitwisseling van gegevens kan leiden tot maand-, kwartaal- en jaarcijfers